Избрани проекти от фирма "Унитех Инженеринг"
project preview

Buttlers

The Mall, София

project preview

Tom Tailor

The Mall, София

project preview

Панаирни щандове

Париж

виж още проекти ...

Наши клиенти

За нас

Фирма Унитех Инженеринг ООД е създадена през 1997 година със седалище и адрес на управление град София, ул. “Гео Милев” № 160.

През 2008 г. Унитех Инженеринг ООД беше сертифицирана по ISO 9001:2000 – система за управление на качеството, а от месец Ноември 2009 г. и по BS OHSAS 18 001 – система за управление на здравословни и безопасни условия на труд.

През 2008 г. Унитех Инженеринг ООД кандидатства с проект за закупуване на производствени машини и на 27.11.2008 г. спечели финансиране от Европейския съюз по Грантова схема “Конкурентоспособност”

Унитех Инженеринг ООД разполага със собствена база в град София, разположена на 6 декара, върху които са разположени административна сграда, производствени халета и складови помещения.Складова и материална база
Складова и материална база
Складова и материална база
Складова и материална база
Складова и материална база
Складова и материална база

Фирмата е специализирана в:

  1. Производство и монтаж на:
  2. Монтаж на обшивки от алуминиеви композитни панели
  3. Производство на електро табла
  4. Изграждане на електро инсталации
  5. Сервизно обслужване

В Унитех Инженеринг ООД работят 50 човека, от които - 18 специалисти в сферата на производството, 25 квалифицирани монтажници и 7 човека - администрация.

Фирмата разполага със собствени механизация, транспорт и оборудване: десет микробуса, пет лекотоварни автомобила, автовишка, товарен бордови камион с кран, лазерна автоматична система за рязане на детайли от листов материал, камера за електростатично боядисване, алуминиеви сглобяеми скелета, машини за производство на реклами, технологии за обработка на алуминий и други.

Унитех Инженеринг ООД има добре организирано сервизно обслужване с 4 регионални бази – в София, Пловдив, Добрич и Враца и квалифицирани екипи, които осигуряват професионално производство, поддръжка и монтаж на всякакъв вид рекламни конструкции, електроинсталации и трафопостове.

Материалната, сервизна и производствена база, с която Унитех Инженеринг ООД разполагае, натрупаният опит в сферата на проектиране, производство, монтаж и поддръжка на рекламни конструкции, квалифицираните екипи от специалисти ни дават основание да считаме, че можем да бъдем Ваш надежден партньор.